Μαθήματα "Μακεδονικών" από φιλοσκοπιανή ΑΜΚΕ στην Αριδαία

Freepen.gr - Η ΑΜΚΕ «ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ θα διοργανώσει φέτος μαθήματα «μακεδονικής» γλώσσας για περιορισμένο αριθμό ενήλικων ατόμων, ως πιλοτικό πρόγραμμα, μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας διδασκαλίας, στην έδρα της στην Αριδαία, όπως σημειώνει σε σχετική της ανάρτηση στο διαδίκτυο:

Η ΑΜΚΕ «ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ θα διοργανώσει φέτος μαθήματα μακεδονικής γλώσσας για περιορισμένο αριθμό ενήλικων ατόμων, ως πιλοτικό πρόγραμμα, μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας διδασκαλίας, στην έδρα της στην Αριδαία.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν, θα αρχίσουν στα μεσα του Οκτωβρίου 2019, θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο 2020 και θα παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 20:00.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα πατώντας το «κουμπί» αυτής της σελίδας «Στείλτε μήνυμα».

Επειδή το πρόγραμμα προβλέπει περιορισμένο αριθμό μαθητών (μέχρι 10 άτομα), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή χρειάζεται μόνο το όνομα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

3/9/2019
«Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας – ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ»

Αλλά όπως νυν και προηγούμενη κυβέρνηση υποστηρίζουν, η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι επιτακτική ανάγκη. Οι ψυχροί όμως παρατηρητές βλέπουν πως αυτή η Συμφωνία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ήδη πέφτουν οι σπόροι που θα φυτρώσουν ζιζάνια στη Μακεδονία. Μόνοι βγάζουμε τα μάτια μας και επιμένουμε σε αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail