Το θηρίο είναι ανίκητο όσο βρισκόμαστε μέσα στο κλουβί του

Παρ’ όλα τα βάσανα που έχει επιβάλλει στη χώρα το Ευρωϊερατείο, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι, επιμένουν στην απόλυτη όσο και γελοία προσήλωσή τους στον Ευρώπη της Γερμανίας.

Αναδημοσίευση από: odosdrachmis.gr
Νίκος Χριστοδούλου

Επιμένουν ότι, θα καταφέρουν να απαλλάξουν τη χώρα από τη δυστυχία του μνημονίου, από το Μερκελισμό και τη γερμανική ηγεμονία. Δεν μας εξηγούν πως θα τα καταφέρουν έχοντας απέναντί τους το θηρίο την Αγγέλα Δωροθέα Μέρκελ, τη μητέρα δηλ. του Μερκελισμού. Η Δωροθέα και η παρέα της ως εκφραστές του σύγχρονου πανγερμανισμού, κρατούν σε ομηρία τα κράτη της ευρωζώνης, ελέγχοντας τη νομισματική και οικονομική τους πολιτική, με ολέθριες συνέπειες για υποτελείς χώρες όπως η Ελλάδα. Η μόνιμη φτώχεια είναι η επικεφαλίδα αυτής της πολιτικής. Ας το καταλάβουμε.Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη με πλεονάσματα της τάξης του 3,5-2,5% και υφαρπαγή όλης της δημόσιας περιουσίας και μέρους της ιδιωτικής μας περιουσίας.

Οι ευρώφιλοι μνημονιακοί συγγενείς διαφέρουν στα μικρά και είναι ίδιοι στα μεγάλα. Όσο καλές προθέσεις και αν έχει μια οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, δεν μπορεί να επιβάλλει τις βουλήσεις της στα μεγάλα ξένα αφεντικά, στους Γερμανούς και στη Νέα Τάξη, που εμμένουν στην ίδια γραμμή της ακραίας λιτότητας που σκοτώνει τις περιφερειακές χώρες αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Μια Ευρώπη που όλοι οικονομικοί δείκτες δείχνουν ότι παραμένει ουραγός στο στίβο της διεθνούς οικονομικής ανάπτυξης. Μόνο όταν η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες και θα διευθύνεται από έντιμους και ικανούς Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες, μπορεί να ανακάμψει, με προσοχή βέβαια για να μην γίνουν λάθη του παρελθόντος.

Η απελευθέρωση από την Γερμανική κατοχή και τη Νέα Τάξη με εκφραστές τους εδώ εκπροσώπους της, είναι ένα ψεύτικο παραμύθι για μικρά παιδιά. Οι ευρώφιλοι μνημονικοί συγγενείς και οι διάφοροι μικρομέγαλοι «σωτήρες» της συμφοράς, μας δουλεύουν. Το θηρίο είναι ανίκητο όσο βρισκόμαστε μέσα στο κλουβί του. Αν σ’αυτούς αρέσει ή βολεύει το κλουβί,αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τον ελληνικό λαό στο διηνεκές. Και στο μέλλον, δεν μπορεί ,θα ανατείλει ο ήλιος ξανά.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.