Μεταναστευτικό: Τα λέγαμε πριν τις εκλογές και μας έλεγαν να φύγει ο Τσίπρας και βλέπουμε [ε δείτε τα!]

Pezibear / pixabay
Αντί να κάνει σύσκεψη με το ΚΥΣΕΑ καλύτερα να έκανε μια σύσκεψη με τις ΜΚΟ για να τους δώσει προθεσμία να σηκωθούν να ξεκουμπιστούν. Καμία κυβέρνηση δεν κάνει κουμάντο στο λαθρομεταναστευτικό. Οι ΜΚΟ και η Ύπατη Αρμοστεία είναι τα αφεντικά. Το έχουμε εμπεδώσει. 

Όταν θα σταματήσει η ιδιαίτερη υποδοχή και περιποίηση τότε θα σταματήσουν και να έρχονται. Μέχρι τότε ο στρατός και λοιπά σώματα ασφαλείας θα παριστάνουν το υπηρετικό προσωπικό. Δουλειές τους μοίρασε σήμερα. Ποιός θα τους μεταφέρει, ποιός θα τους κοιμίσει, ποιος θα τους ταΐσει. 

Ο άνθρωπος μας το έχει πει. Ο Ορμπάν και ο Σαλβινι είναι ακροδεξιοί. Θα στείλει και μια επιστολή κλαψα στην ΕΕ γιατί οι άλλες χώρες δεν τους δέχονται και τέλος. Ο Μητσοτάκης είναι ιδεοληπτικός και ανίδεος επί του θέματος. Όπως είναι και οι στενοί του συνεργάτες. Τα λέγαμε πριν τις εκλογές και μας έλεγαν να φύγει ο Τσίπρας και βλέπουμε. Ε τώρα είμαστε στην φάση που βλέπουμε. Τί θα μας πούνε τώρα περιμένω να δω. Άσε ξέρω. Είναι ακόμη νωρίς. Αδιόρθωτοι.

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail