Ιταλός στρατιώτης "ψαλιδώθηκε" στο λαιμό από επιτιθέμενο που φώναζε "Allahu Akbar" στο Μιλάνο

Freepen.gr - Ένας ιταλός στρατιώτης μαχαιρώθηκε με ψαλίδι στο λαιμό από έναν επιτιθέμενο που φώναζε "Allahu Akbar" έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Μιλάνο την Τρίτη. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 10:45 τοπική ώρα. Ο στρατιώτης χτύπησε στο λαιμό και τον ώμο κατά τη διάρκεια της φρενίτιδας του δράστη.

Ο επιτιθέμενος έφυγε από τη σκηνή της επίθεση προς τη Via Vittor Pisani, αλλά γρήγορα συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς φώναζε "Allahu Akbar".

Το αστυνομικό και το στρατιωτικό προσωπικό έφτασαν γρήγορα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή ενώ διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία.

Ο 34χρονος στρατιώτης μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο λόγω έκτακτης ανάγκης, όπου η κατάστασή του θεωρήθηκε μη απειλητική για τη ζωή του, παρά τη βαθιά πληγή στο λαιμό του.

Ο επιτιθέμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ξένος υπήκοος, ήταν οπλισμένος με ένα ψαλίδι και ήταν προφανώς ένας τακτικός επισκέπτης του σταθμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail