Al Watan: Πάνω από 2.000 τζιχαντιστές θα πάνε στην Ελλάδα, αρκετοί έχουν ήδη φτάσει

Freepen.gr - Περισσότεροι από 2.000 τζιχαντιστές από διάφορες φατρίες, όπως ο Hay'at Tahrir Al-Sham, εγκατέλειψαν τις επαρχίες Idlib και Hama για την Τουρκία, ανέφερε την Πέμπτη η Al-Watan.

"Από την έναρξη της αντιτρομοκρατικής επίθεσης του Συριακού Αραβικού Στρατού στο Idlib στις 6 Μαΐου, οι τοπικοί λαθρέμποροι και οι Τούρκοι συνοριοφύλακες διευκόλυναν την παράνομη είσοδο στην Τουρκία περισσότερων από δύο χιλιάδων τρομοκρατών", ισχυρίζεται η δημοσίευση, επικαλούμενη ακτιβιστές συνοριακή πόλη Khirbat Al-Joz στο δυτικό Idlib.

Σύμφωνα με τη συριακή δημοσίευση, οι περισσότεροι ισλαμιστές είναι μέλη εξτρεμιστικών φατριών, όπως η Hay'at Tahrir Al-Sham.

"Ο τελικός προορισμός αυτών των τρομοκρατών είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που θα φτάσουν μέσω Ελλάδας", σημειώνει η Al-Watan συμπληρώνοντας πως "αρκετές ομάδες αυτών των τρομοκρατών έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των απειλών που ξεστόμισε πρόσφατα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για να ανοίξει τις πόρτες στην Ευρώπη για τους πρόσφυγες και μετανάστες όπως συνέβη το 2015.

Συνεπώς πρέπει ή δεν πρέπει να φυλάσσονται τα σύνορα και το βασικότερο να σταματήσει η χώρα να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό αλλάζοντας πολλά από τα σημερινά ισχύοντα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail