507 Άσσηρο: Κοροϊδεύουν τους φαντάρους, δεν δίνουν φοιτητικές άδειες και παίζουν παιχνίδια με τη ζωή μας


Προσπαθώ από την προηγούμενη εβδομάδα να ασκήσω τα φοιτητικά μου καθήκοντα και ζητάω φοιτητική άδεια 2 ημερών για το κάθε μάθημα, ώστε να έχω τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας και για να μεταβώ στην γειτονική πόλη για να δώσω τα μαθήματα. Βρίσκομαι σε απόσπαση 2 εβδομάδες σε φυλάκιο. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από Μονάδα 507 Άσσηρο - Από: diktiospartakos.blogspot.com

Αρχικά ο Αρχιλοχίας παρά τις προσπάθειες του, με ενημέρωσε πως μπορώ 1 δική μου και 1 φοιτητική, στην συνέχεια με είπε μια φοιτητική σκέτο, στην συνέχεια ότι θα γυρίσω Τρίτη και θα υπάρχει η ευχέρεια χρόνου να διεκδικήσω την άδεια μου. 

Στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι θα κάτσω άλλη μια εβδομάδα στο φυλάκιο (3η στην σειρά) και να αιτηθώ από εδώ φοιτητική (κάτι το αδύνατο φυσικά). 

Προσπαθώ να μιλήσω με τους ανώτερους και το 1ο επιτελικό και είτε δεν απαντάνε είτε ρίχνουν το μπαλάκι στους ανώτερους αλλά όταν ζητάω ακρόαση από τους ανώτερους δεν γίνεται.
Αιτούμαι σύμφωνα με το 158169/2005 άρθρο 12 Παρ 2 (παρέχεται η ευχέρεια στον διοικητή της μονάδας...... 

Να εκτιμά αν συντρέχουν λόγοι για την χορήγηση τους καθώς και η διάρκεια τους κάθε φορά) τα φοιτητικά μου δικαιώματα και 2 μέρες για το κάθε μάθημα. 

Θέλω να συμπληρώσω ότι ο Αρχιλοχίας μου έκανε ότι μπορούσε και ότι δεν τον θεωρώ υπαίτιο για την σύγχυση που επικρατεί και το πρόβλημα επικοινωνίας και το πρόβλημα είναι ότι ίσως και το 75% της δύναμης της μονάδας είναι σε απόσπαση . 

Καθώς επίσης και ότι με όποιους μίλησα κάναν την τυπική προσπάθεια να βοηθήσουν κάτι το οποίο δεν κρίνω επαρκές, καθώς και ότι ο διοικητής μου πιθανώς να μην είναι ενήμερος.
Στην προηγούμενη μονάδα απέρριψαν την φοιτητική άδεια εξαιτίας των ΣΠΕΝ με την πρόφαση θα πρέπει να τα ξαναπεράσω.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.