Η Τουρκία παρέλαβε και την 4η κορβέτα Ada-class όσο εμείς συζητάμε ΑΝ θα πάρουμε δύο γαλλικές φρεγάτες

Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμμετείχε στην τελετή παραλαβής της 4ης κορβέτας τουρκικής ναυπήγησης KINALIADA. Πρόκειται για το τέταρτο πλοίο της κλάσης Ada του ευρύτερου ναυπηγικού προγράμματος ονόματι MILGEM το οποίο περιλαμβάνει επίσης τις υπό ναυπήγηση φρεγάτες TF-100-class frigate.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι «τα τελευταία γεγονότα στη Μεσόγειο δείχνουν πως πρέπει να είμαστε ισχυροί και στις θάλασσες» συμπληρώνοντας πως «με τη βοήθεια του Θεού θα αποκτήσουμε και το δικής μας κατασκευής μαχητικό». 

Το KINALIADA είναι το τελευταίο πλοίο της κλάσης Ada. Ακολουθούν φωτογραφίες από το Twitter (@Acemal71). Εμείς φυσικά ακόμη συζητάμε το αν θα πάρουμε δύο γαλλικές φρεγάτες σε πρώτη φάση για να τρέχουν όπως ο Βέγγος. Όσο για το ελληνικής σχεδίασης πολεμικό πλοίο ΑΛΣ, να μην το συζητάμε.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail