Δοκίμασε να περάσει τέσσερις βαλίτσες γεμάτες με 2.840 πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (24.09.2019) το απόγευμα στον Αερολιμένα Χανίων 41χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (24.09.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 41χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά και κατασχέθηκαν 2.840 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.


Από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, προέκυψε ότι ο 41χρονος μετέφερε από κοινού με τον 39χρονο τα ανωτέρω κατασχεθέντα τσιγάρα.

Τα παραπάνω πακέτα τσιγάρα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail