Απίστευτης έκτασης μαζική δηλητηρίαση: 28 σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο από πολύ ισχυρό δηλητήριο στη Φλώρινα

Απίστευτης έκτασης μαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκαλύπτει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Συνολικά 28 σκυλιά, τα περισσότερα κτηνοτρόφων, βρήκαν φρικτό θάνατο από πολύ ισχυρό δηλητήριο! Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα σκυλιά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας ανίχνευσε την περιοχή σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα δολώματα ή αλλά νεκρά ζώα. 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την πρακτική της φόλας από την οποία χάνονται μαζικά οικόσιτα αλλά και άγρια ζώα, ενώ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Η Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που μετέβη στην περιοχή έκανε έρευνα στην περιφερειακή ζώνη του χωριού, όπου εντόπισε ένα δηλητηριασμένο ζώο.

Σημειώνεται ότι είναι η 3η φορά που η Ομάδα Ανίχνευσης μεταβαίνει στην περιοχή και είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα από τις αρμόδιες Αρχές για να αντιμετωπιστεί το πολύ αυτό σοβαρό πρόβλημα που πλήττει τη ζωή της υπαίθρου. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail