Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Μια σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Αναδημοσίευση από: real.gr

Αναλυτικά:

-Επίδομα παιδιού

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η τέταρτη δόση για το επίδομα παιδιού στους δικαιούχους. Επιπλέον επισημαίνεται ότι, για τον υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα που αναφέρεται στο εκκαθαριστικό του τρέχοντος οικονομικού έτους (2019).

-Προνοιακά αναπηρικά, επίδομα ενοικίου, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στους δικαιούχους. Την ίδια μέρα θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως και τις 31 Αυγούστου και έχει εγκριθεί.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.