Ο νέος Σολομός Σολομού: 16χρονος Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία σε σχολείο στα Κατεχόμενα! Τον ψάχνουν οι Τούρκοι!

Freepen.gr - Ένας 16χρονος Ελληνοκύπριος σαν άλλος Σολομός Σολομού μπήκε την περασμένη Κυριακή στα Κατεχόμενα και με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης,  κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης.

Ο 16χρονος μαθητής μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία χωρίς να γίνει αντιληπτός. Ο 16χρονος βρέθηκε στη Λύση μαζί με άλλους Λυσιώτες στα πλαίσια εκκλησιασμού μετά από σχετική άδεια ενώ η εκκλησία απέχει περίπου 100 μέτρα από το σχολείο.

Επίσης φέρεται να μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Οι τουρκικές αρχές αναζητούν το ηρωικό ελληνόπουλο.



Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail