Ρωσικοί εξοπλισμοί μαμούθ για την Ινδία: Το συνολικό ύψος αγγίζει τα 14,5 δις δολάρια

Freepen.gr - Η Ινδία έχει προχωρήσει από τη Ρωσία σε αμυντικές παραγγελίες συνολικής αξίας 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας στρατιωτικοτεχνικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάεφ.

"Πέρυσι και σήμερα εμφανίστηκε η εμφάνιση ενός τεράστιου χαρτοφυλακίου συμβάσεων σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα χρόνια, που φτάνει τα 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο, είναι μια πραγματική πρόοδος", δήλωσε ο Σουγκάεφ στα ΜΜΕ την Τετάρτη.

"Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της προνομιακής στρατηγικής αλληλεπίδρασης", πρόσθεσε.

Ο Σουγκάεφ υπενθύμισε ότι το περασμένο έτος, παρόλο που η Ινδία τελούσε υπό πίεση, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνάφθηκαν σημαντικές συμβάσεις για την προμήθεια συστημάτων S-400, φρεγάτες του έργου 11356 και μια μεγάλη παρτίδα πυρομαχικών για την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό τις δυνάμεις εδάφους.

"Σήμερα προχωρούμε σε συνομιλίες σχετικά με την προσφορά και την αδειοδοτημένη παραγωγή του φορητού συστήματος αεράμυνας Igla-S για την Ινδία. Όπως ίσως γνωρίζετε κερδίσαμε ένα διαγωνισμό ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων", δήλωσε ο Σουγκάεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail