Αν κ. Δήμαρχε έχεις δυο δράμια μυαλό θα καταλάβεις πως πάντα θα έχεις 12.000 στη Μόρια

Άκουγα το δήμαρχο Μυτιλήνης να λέει ότι πρέπει να αποσυμφορηθεί το νησί και να φύγουν οι μετανάστες που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα και να πάνε αλλού. Νομίζει ο κύριος αυτός όπως και πολλοί νησιώτες ότι αν φύγουν και πάνε αλλού δε θα έρθουν άλλοι.

Ελένη Παπαδοπούλου
 
Επί χρόνια η Μυτιλήνη βολευόταν με τους εξυπνάκηδες αστυνομικούς και εισαγγελείς που με το που έμπαιναν στο νησί, τους έστελναν στην Αθήνα με το πρώτο πλοίο. Φορτωνόμασταν εμείς και η Μυτιλήνη το έπαιζε αλληλέγγυα μέχρι τελικά να πήξουν και αυτοί.

Αντί να προτείνουν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΜΚΟ, προτείνουν να τους παίρνει η υπόλοιπη χώρα.

Αν κυρ δήμαρχε είχες δυο δράμια μυαλό θα καταλάβαινες ότι όσο είσαι κέντρο διερχομένων πάντα 12000 θα έχεις στην Μόρια και άλλους τόσους περιφερόμενους. Απλά δε θα είναι οι ίδιοι. Θα είναι όμως ο ίδιος αριθμός. Μην είναι και μεγαλύτερος, όταν θα ξέρει ότι μπαίνοντας φεύγει.

Αντί λοιπόν να κοιτάτε τον εαυτό σας, ενδιαφερθείτε να δείτε τί θα κάνουμε για αυτή την έρημη την χώρα που ο Ποταμίσιος Μητσοτάκης έχει βαλθεί να την ισλαμοποιήσει, γιατί τον χαλάει ο Ορμπάν και ο Σαλβίνι που δεν δείχνουν αλληλεγγύη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail