Veteranstoday: Οι Σύριοι συνέλαβαν 3 Τούρκους αξιωματικούς να διοικούν τρομοκράτες στο Χαν Σέικουν

Freepen.gr - Πηγές της Συρίας αποκαλύπτουν ότι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού κατάφεραν να συλλάβουν τρεις Τούρκους στρατιωτικούς αξιωματικούς, αναφέρει το veteranstoday.com

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πιθανότατα οι τρεις στρατιωτικοί ήταν παγιδευμένοι στην περιοχή της Hama, όπου ο τουρκικός στρατός είχε δημιουργήσει ένα λεγόμενο «παρατηρητήριο» που σήμερα χρησιμοποιείται ως αίθουσα επιχειρήσεων για να υποστηρίζει τους τρομοκράτες στις συνεχιζόμενες μάχες σε Hama και  Idlib.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες περιπτώσεις σημειώνονται σε αυτήν την περιοχή. Σε προηγούμενο χρόνο, ο στρατός ήταν υποχρεωμένος να επιτεθεί στις τουρκικές δυνάμεις λόγω της παρέμβασής τους στη μάχη με τους τρομοκράτες. Επιπλέον, αρκετοί Τούρκοι στρατιώτες και αξιωματικοί ήταν παγιδευμένοι από τον συριακό στρατό κατά τις πρώτες ημέρες της μάχης για την απελευθέρωση του Tal Maleh.

Ο Αραβικός Στρατός της Συρίας συνέλαβε 30 υπαλλήλους ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, μεταξύ των οποίων Βρετανοί, Γάλλοι και Γερμανοί στην Kafr Nabudah.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail