Τι θα γίνει αν βάλετε ένα λεμόνι δίπλα στο κρεβάτι σας

Αυτό που θα συμβεί θα σας εκπλήξει! Όλοι γνωρίζουν την ευεργετική δράση του λεμονιού λόγω της περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C.

Αναδημοσίευση από: newsbeast.gr

Τα χρησιμοποιούμε στο τσάι μας, στο μαγείρεμα και για να αντιμετωπίσουμε κρυώματα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες λιγότερο γνωστές ιδιότητες των λεμονιών.

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, εάν τοποθετήσουμε ένα κομμάτι λεμονιού δίπλα στο κρεβάτι μας, θα δούμε οφέλη στην υγεία σας.

Η μυρωδιά του λεμονιού μπορεί να μας αναζωογονήσει, να μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε και να τονώσουμε τις πνευματικές μας ικανότητές. Επίσης, το αιθέριο έλαιο λεμονιού μπορεί να γίνει «φάρμακο» για τη βελτίωση της διάθεσής μας.

Μας βοηθά να χαλαρώσουμε καθώς επιδρά στο νευρικό μας σύστημα με αποτέλεσμα έναν ευχάριστο ύπνο.

Ακόμα πέρα από το ευχάριστο άρωμα είναι κατά κάποιο και βακτηριοκτόνο με το δημοφιλές εσπεριδοειδές να φρεσκάρει τον αέρα στο δωμάτιο που κινούμαστε.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail