Φόρτωσαν τα άρματα, δοκίμασαν να φύγουν νύχτα αλλά τους βρήκαν τα Sukhoi και τους λιάνισαν

Freepen.gr - Ένα μεγάλο κονβόι των τζιχαντιστών που διερχόταν μέσω της πόλης του Idlib αποτελούμενο από έξι άρματα μάχης δέχθηκε τα πυρά των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών ύστερα από ενημέρωση drone του συριακού στρατού το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πηγές του Muraselon News το σύνολο του κονβόι κατεστράφη ολοσχερώς ενώ διέσχιζε τη βιομηχανική περιοχή της πόλης του Idlib από μια σύντομη αλλά καταστροφική αεροπορική επιδρομή ακριβείας που διεξήγαγαν ρωσικά αεροπλάνα.

Πηγές πρόσθεσαν ότι η επίθεση κατέστη στην πραγματικότητα δυνατή από ένα συριακό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που λειτουργούσε από το τμήμα των Τίγρεων.

Το drone ήταν σε μια μεγάλη αποστολή αναγνώρισης πάνω από τον ουρανό του Idlib εντόπισε το κονβόι με τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης των τρομοκρατών. Μόλις επιβεβαιώθηκε ο στόχος, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη χτύπησαν κατευθείαν στο ψαχνό.

Η επίθεση αυτή και η επιτυχής έκβασή της αποτελούν ένδειξη της αυξανόμενης αποτελεσματικότητας των κοινών επιχειρήσεων Ρωσίας-Συρίας, ιδίως όσον αφορά τις αεροπορικές επιχειρήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail