Ρωσικά Su-27 καταδίωξαν F-18 του ΝΑΤΟ που πλησίασε το αεροσκάφος του Ρώσου υπουργού άμυνας στη Βαλτική Θάλασσα

Freepen.gr - Sukhoi 27 μαχητικά αεροσκάφη που συνόδευαν αεροπλάνο με το Ρώσο υπουργό Άμυνας επί του σκάφους εκδίωξαν ένα νατοϊκό F-18, το οποίο προσπάθησε να το πλησιάσει πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα.

Ο Σεργκέι Σόιγκου επέστρεφε από την περιοχή του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας συνοδεία δύο Su-27, σύμφωνα με την στρατιωτική τηλεόραση Zvezda, το τηλεοπτικό κανάλι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Στο βίντεο του Υπουργείου Άμυνας, ένα αεροσκάφος του ΝΑΤΟ φαίνεται να πλησιάζει το τζετ του Σόιγκου, με την κάμερα να δείχνει το F-18 να γυρίζει προς τα πάνω. Στιγμές αργότερα, στρέφεται προς τα αριστερά, καθώς αναχαιτίζεται από τα ρωσικά αεροσκάφη.



Το ΝΑΤΟ από την πλευρά του υποστηρίζει ότι το F-18 εστάλη για αναγνώριση καθώς το αεροπλάνο του Σόιγκου πετούσε πολύ κοντά στο συμμαχικό εναέριο χώρο και πως μετά τη διαδικασία αυτό, το μαχητικό επέστρεψε στη βάση του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail