Τρία μεγάλα βιομηχανικά projects Συρίας - Ιράν για το σπάσιμο των κυρώσεων

Freepen.gr - Το Ιράν είναι έτοιμο να κατασκευάσει αρκετές εγκαταστάσεις παραγωγής στη Συρία στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Αμίν Ναχάς, γραμματέας της μικτής οικονομικής επιτροπής Συρίας-Ιράν.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, την Τρίτη, εκπρόσωποι επιχειρήσεων της Συρίας και του Ιράν διεξήγαγαν συνομιλίες στη Δαμασκό για τη σύσταση τριών εταιρειών μέσω της μικτής οικονομικής επιτροπής Συρίας-Ιράν.

"Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε υπερσύγχρονες βιομηχανίες στον τομέα των κατασκευών, της υγείας, της ιατρικής και του γάλακτος για να σπάσουμε τα άδικα μέτρα καταναγκασμού που επιβάλλονται στη Συρία", δήλωσε ο Ναχάς, όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο IRNA.

Τα νέα εργοστάσια θα περιλαμβάνουν μια εγκατάσταση παραγωγής βρεφικού γάλακτος, φαρμάκων για καρκίνο και αυτοκινήτων.

Η κοινή οικονομική επιτροπή Συρίας-Ιράν συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο σε μια προσπάθεια να ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία ενός κοινού εμπορικού επιμελητηρίου Συρίας-Ιράν και να ενισχύσει τις διμερείς οικονομικές σχέσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail