«Θα πληρώσεις και για μένα;» ο Ερντογάν ρωτά τον Πούτιν για το παγωτό του στο MAKS 2019 Air Show

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κέρασε τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα παγωτό, καθώς οι δύο ηγέτες επισκέφθηκαν το Διεθνές Αεροπορικό και Διαστημικό Σαλόνι της Μόσχας (MAKS 2019) την Τρίτη.

Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από την επιθεώρηση μιας σειράς ρωσικών αεροναυτικών υλικών για να εαπολαύσει ένα παγωτό στο ηλιόλουστο διεθνές αεροδρόμιο Ζουκόφσκι.

Την ώρα της πληρωμής ο Ερντογάν αναρωτιόταν φωναχτά ποιος θα δώσει τα μετρητά.

"Θα πληρώσετε και για μένα;" ρώτησε. "Ναι, φυσικά θα πληρώσω", απάντησε ο Πούτιν, "Εν τέλει είστε ο φιλοξενούμενος μας".

Ο Πούτιν παρέδωσε στη γυναίκα 5.000 ρούβλια και άφησε τον Υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov, ο οποίος βρισκόταν κοντά, να πάρει τα ρέστα - "για να στηρίξει την ανάπτυξη της αεροπορίας", και η όλη συνοδεία έβαλε τα γέλια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail