Έκλεισε η εταιρεία που επισκεύαζε τους κινητήρες των canadair;

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ένα χρόνο πριν είχα γράψει για την τραγωδία στο Μάτι και για τους κινητήρες των αεροσκαφών canadair cl-215 που είχε αποφασιστεί το Φεβρουάριο του 2018 να πάνε για ανακατασκευή στις ΗΠΑ.

Από: freepen.gr

Η εταιρεία ήταν η Precision Engines LLC και γράφω "ήταν" γιατί ο ιστότοπός της έγραφε την ίδια εποχή που έκανε τις επισκευές ότι ξεπουλούσε τον εξοπλισμό της. Σήμερα ο ιστότοπος της εταιρείας είναι διαθέσιμος για 70 δολάριο. Δεν είναι μεγάλο το ποσό αν σκεφτεί κανείς οτι πρόκειται για μια εταιρεία που είχε αναλάβει έργο αξίας 4,938. εκατομμυρίων ευρώ, με έργο που έχει εκτελεσθεί μέχρι τώρα αξίας 2.753 εκατομμυρίων ευρώ και ανεκτέλεστο 2.184 εκατομμυρίων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Επειδή το καλοκαίρι του 2018 είχαμε την τραγωδία στο Μάτι θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την επισκευή των κινητήρων, αν και πόσοι τελικά επισκευάστηκαν, πόσοι και πότε επιστράφηκαν και ποιος εγγυάται για την καλή λειτουργία τους αν έχει κλείσει η εταιρεία που έκανε τις επισκευές.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail