Η δήθεν απρέπεια του Σκουρλέτη στον Χατζηδάκη δείχνει πως πραγματικά τρώμε ό,τι να 'ναι - Για προσέξτε καλά το βίντεο

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με ένα σύντομο διάλογο ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Χατζηδάκη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, όπου ο τελευταίος δήθεν έπεσε σε απρέπεια απέναντι στον πρώτο. Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τον Σκουρλέτη και το κόμμα του, που διέλυσε ό,τι είχε απομείνει όρθιο. Αν είναι όμως να τους πεθάνουμε στην κριτική να το κάνουμε για τους σωστούς λόγους.

του Στρατή Μαζίδη

«Σας βλέπω πολύ καλό στο χρώμα κ. υπουργέ. Καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε!» ανέφερε ο βουλευτής Χατζηδάκης απευθυνόμενος στον Σκουρλέτη.

Ο Σκουρλέτης υποτίθεται ότι απαντά "Κι εσάς" και ο Χατζηδάκης ανταπαντά "Όχι, εμένα κύριε υπουργέ είναι από τη χημειοθεραπεία, όχι από τον ήλιο".

Μόνο που πουθενά στο επίμαχο βίντεο ο Σκουρλέτης δε λέει "και εσάς"



Ο Σκουρλέτης ακούγεται να λέει "Τώρα δουλεύετε εσείς, όχι εγώ" (το έβαλα σε επανάληψη στο 0:12 καμια 20αρια φορές, βάλτε το κι εσείς) για να μας ενημερώσει ο κ. Χατζηδάκης ότι ασθενεί και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Συγγνώμη αλλά δε βλέπω καμία απρέπεια του Σκουρλέτη προς τον Χατζηδάκη, σε κάτι που ο τελευταίος ξεκίνησε. Αλλά ακόμη κι αν είχε πει όσα κακώς του αποδίδουν, πάλι δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει. Είδα όμως ένα σωρό σχόλια σε σελίδες και κοινωνικά μέσα όπου μόνο έναν πρόσεξα να έχει πραγματικά δει το βίντεο, διότι από τα γραφέντα είναι φανερό πως το 99% δεν το έχει ανοίξει.

Είναι όπως με την περίπτωση του Μητροπολίτη Μόρφου όπου πουθενά δεν παρουσιάστηκε ολόκληρο το βίντεο της συζήτησης, το οποίο πρώτα πρέπει να δεις και μετά να βγάλεις συμπεράσματα. Απεναντίας κάποιοι έκοψαν και παραμόρφωσαν λεχθέντα παρουσιάζοντας επιτυχώς στην κοινή γνώμη την εικόνα που ήθελαν, η οποία ποτέ δεν ψάχνει μόνη της και για αυτό της έχουν επιβάλλει και λογοκριτές.

Ωστόσο ο Σκουρλέτης υπέπεσε πράγματι σε απρέπεια απέναντι στον ελληνικό λαό και ιδίως τους ψηφοφόρους του καθώς όταν λέει "τώρα δουλεύετε εσείς, όχι εγώ", ως πολίτης το εκλαμβάνω ότι "εγώ πλέον άραξα, κάθομαι κι απολαμβάνω τα προνόμια". Δηλαδή αγαπητοί ψηφοφόροι του κ. Σκουρλέτη τον ψηφίσατε και τον πληρώνουμε όλοι, για να κάθεται αφού "τώρα δουλεύετε εσείς, όχι εγώ".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail