Η νίλα του Ερντογάν: Ο Συριακός Στρατός περικύκλωσε τον τουρκικό στο Ιντλίμπ και μπήκε στο Χαν Σέιχουν


Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) έκοψε και την τελευταίο οδό ανεφοδιασμού των τρομοκρατών  στο νότιο Idlib και τη βόρεια Hama, δήλωσε μια πηγή από τους στρατιωτικούς στο Al-Masdar.

Σύμφωνα με την στρατιωτική πηγή, οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού στο μέτωπο του Khan Sheikhoun συναντήθηκαν με τα στρατεύματα κοντά στην πόλη Al-Ta'manah. ολοκληρώνοντας έτσι την περικύκλωση αυτής της περιοχής στη βορειοδυτική Συρία.

Εκτός από την πολιορκία των μαχητών, ο Συριακός Αραβικός Στρατός έχει επίσης αποκόψει τον τουρκικό στρατό στη θέση παρακολούθησης του Morek από όλους τους δρόμους ανεφοδιασμού.


Επίσης ο Συριακός Αραβικός Στρατός άρχισε να εισέρχεται στον Χαν Σέιχουν από όλους τους άξονες σε μια προσπάθεια να ασφαλίσει την πόλη, σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή. Σύμφωνα με την πηγή, ο συριακός στρατός χτενίζει τον Χαν Σέικουν και ελπίζει να ασφαλίσει την πόλη την Πέμπτη.

Πρόσθεσε ότι ορισμένες γειτονιές στο βόρειο τμήμα της πόλης ήταν ήδη ασφαλισμένες μετά την είσοδο του στρατού.

Και τώρα τι θα κάνουν οι περικυκλωμένοι Τούρκοι; Θα παραμείνουν στο Morek και δίχως εφόδια να παρακολουθούν τις μάχες από μακριά ή στα πλαίσια της Αστάνα θα ζητήσουν μέσω Μόσχας να μετακινηθούν μέσω του αυτοκινητόδρομου; Δηλαδή να σκύψουν το κεφάλι και να φύγουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail