"Ευτυχώς" που οι δεξιοί φυλάνε τα σύνορα: Με τζετ σκι, ταχύπλοα και ιστιοφόρα οι "επενδυτές" καταφθάνουν σαν τουρίστες

Hans / pixabay
Στον εντοπισμό δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΟΥΡΟΥ'' ν. Κω, θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) με δύο (02) επιβαίνοντες.

Ακολούθησε καταδίωξη του εν λόγω σκάφους με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του και τη σύλληψη του 32χρονου αλλοδαπού χειριστή - διακινητή, για παράνομη είσοδο και παράνομη διακίνηση προσώπων. Οι ανωτέρω οδηγήθηκαν στον λιμένα Κω, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ωστόσο πέρα από την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, διακινούνται βίντεο στο twitter σύμφωνα με τα οποία αλλοδαποί καταφθάνουν στις ακτές των ακριτικών νησιών μας με ταχύπλοα και ιστιοφόρα.

Εκτός λοιπόν από τις τουρκικές λέμβους μιας χρήσης, οι "επενδυτές" κατά τον επί ΣΥΡΙΖΑ υπουργό Μάρδα, έρχονται πλέον ως τουρίστες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail