Το κόλπο για να μη μυρίζει το μπάνιο σας εάν δεν έχετε παράθυρο

Αρκετά σπίτια δεν έχουν παράθυρο στο μπάνιο τους με αποτέλεσμα αυτό συχνά να μυρίζει έντονα για περισσότερη ώρα και αναπτύσσει περισσότερη υγρασία και μούχλα στους τοίχους. Αν το δικό σας μπάνιο δεν έχει παράθυρα δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Από: baby.gr

Αρχικά μετά από κάθε μπάνιο απλώστε πετσέτες και πατάκια στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν καλά και φροντίστε να αλλάζετε πετσέτες τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Επίσης αφήστε για λίγα λεπτά την κουρτίνα ανοιχτή για να φύγει η υγρασία από την μπανιέρα και στη συνέχεια κλείστε την για να μπορέσει να στεγνώσει και η ίδια η κουρτίνα πιο εύκολα.

Το βασικό κόλπο που μπορείτε, όμως, να κάνετε κρύβεται σε ένα υλικό. Ο λόγος για τον ενεργό άνθρακα.

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται βιομηχανικά από τις αρχές του 19ου αιώνα και είναι μια ένωση με τεράστια χρησιμότητα στην ιατρική, στη φαρμακευτική αλλά και σε άλλες επιστήμες. Για να απομακρύνετε γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές βάλτε λίγο ενεργό άνθρακα μέσα σε ένα όμορφο δοχείο και αφήστε το στο μπάνιο. Όλες οι δυσάρεστες οσμές θα φύγουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να βρείτε ενεργό άνθρακα σε pet shops ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail