Οι Τίγρεις άλλαξαν όνομα αλλά συνεχίζουν ασταμάτητοι στο Ιντλίμπ: Οι μισθοφόροι της Τουρκίας γκρεμίζονται

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός εισήλθε στο κέντρο της στρατηγικής πόλης Al-Ta'manah σήμερα το απόγευμα, ύστερα από μια σκληρή μάχη με τις τρομοκρατικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο Στρατός με επικεφαλής το 25ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων (πρώην "Δυνάμεις των Τίγρεων"), ξεκίνησε την επίθεσή του στο Al-Ta'manah χθες το βράδυ, όταν τα στρατεύματά του άρχισαν να κατακλύζουν το περιβάλλον της πόλης.

Λίγο μετά την έναρξη της επίθεσης, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας κατόρθωσε να σημειώσει τις πρώτες προόδους, καθώς τα στρατεύματά του κατέλαβαν τα Farms Ta'amanah και την πόλη Khuwayn Al-Kabir καθώς επίσης και τις Zarzoor και Tal Aghbar.

Την Πέμπτη το πρωί, ο Συριακός Αραβικός Στρατός άρχισε την επίθεσή του στην ίδια την πόλη αντιμετωπίζοντας σθεναρή αντίσταση από τους ισλαμιστές στο Al-Ta'amanah.

Ωστόσο, η κύρια γραμμή άμυνας των τρομοκρατών έσπασε ανοίγοντας το δρόμο για τους Τίγρεις να εισέλθουν στην πόλη σήμερα το απόγευμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail