Ρωσικό αποβατικό πλέει γεμάτο τανκς στη Συρία: Πάμε για νέα μεγάλη εκκαθάριση στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Ένα ρωσικό αποβατικό πλοίο, το ΑΖΟΖ 151 κλάσης Ροπούχα πέρασε τα Στενά του Βοσπόρου και πλέει προς το λιμάνι της Ταρσού της Συρίας όπου σύμφωνα με το ναυτικός παρατηρητής Yoruk Isik, πιθανότατα φέρει μεγάλη ποσότητα τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης και  APCs.



Αυτή η τελευταία παράδοση από το ρωσικό ναυτικό έρχεται ταυτόχρονα με την προέλαση του Συριακού Αραβικού Στρατού στα νοτιο-δυτικά της επαρχίας του Ιντλίμπ.

Η Ρωσία αύξησε πρόσφατα τις παραδόσεις όπλων στην Συρία από την έναρξη αυτής της στρατιωτικής επιχείρησης. αυτό έχει αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντικό για το συριακό στρατό καθώς η απώλεια στρατιωτικού εξοπλισμού έχει αναπληρωθεί γρήγορα από τους ρωσικούς συμμάχους τους.

Επίσης η παροχή των προηγμένης τεχνολογίας αρμάτων μάχης Τ-90 έχει φέρει τα πάνω κάτω στη γραμμή του μετώπου με το συριακό στρατό να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες δυνατότητες αλλάζοντας το στιλ της επίθεσης (νυχτερινές ώρες) και αιφνιδιάζοντας τους τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail