Μάτι ερμητικά κλειστό (ακόμα)

Να που καταλάβαμε επιτέλους τη σημασιά της περίεργης λέξης «σπισισμός», που περιλαμβάνεται στο συκοφαντικό οπλοστάσιο της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού (έτυμολογικά η λέξη προέρχεται εκ του λατινογενούς species - είδος).

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Σε ένα πράγμα ίσως έχει δίκιο το ανώνυμο συριζανδροειδές τρολ που υπογράφει το παρακάτω «ξέρασμα τύπου Καρανίκα»:

Παρά τις αναρίθμητες κωλοτούμπες, υποκλίσεις, γονυκλισίες, εξομολογήσεις και «αποκηρύξεις παρελθόντος», τις κατα παραγγελία τοποθετήσεις σταμπαρισμένων ανθελλήνων από διαλυμένα κόμματα, αχυρανθρώπων security ή επίορκων αξιωματικών σε θέσεις κλειδιά, ΤΟ ΜΟΝΟ που κέρδισε η νέα κυβέρνηση ως παραχώρηση από τους Επικυρίαρχους είναι να της επιτραπεί έγκαιρη εκκένωση χωριών, ωστε να μην υπάρξουν νέα θύματα καλοστημένης ποντικοπαγίδας, «συρρικνωμένα κουκλάκια» ή «λειωμένες ζάντες στην άσφαλτο» και δένδρα που «καίγονται από μέσα προς τα έξω», στις φετεινές High-Tech «συμμετρικές» πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα στις 3πμ μέσα στη νύχτα, σε Υμηττό και Εύβοια.


Πράγματι, η φυσική καταστροφή από τις φετεινές τελετουργίες πυρπόλησης, υπήρξε σαφώς πιο ζημιογόνα από την περσινή για την πανίδα και χλωρίδα της ανυπότακτης Ελληνικής Υπαίθρου, παρά τα προμηνύματα του υδροτυφώνα στη Χαλκιδική.

Αυτή τη φορά όμως δεν κατέστη δυνατή στους πρόθυμους συνταξιούχους «εμπειρογνώμονες» της Πυροσβεστικής να εξαφανίσουν τις 3-4 ανεξάρτητες εστίες ταυτόχρονης ανάφλεξης, για να κατασκευάσουν ενόχους «εμπρηστές» ανάμεσα στις γριούλες και τους γέροντες στο Κοντοδεσπότι ή στην Καστανιώτισσα Ιστιαίας στην Εύβοια.

Όλοι κοιμόντουσαν τέτοια ώρα!

Έτσι δεν απέμεινε άλλο πρόσχημα δημοσιογραφικού κουκουλώματος, παρά μόνο το επιστημονικό παραμύθι της «Κλιματικής Αλλαγής».

Κατά τα λοιπά, όπως καταγγέλει ο δικηγόρος των χαροκαμένων οικογενειών, Βασίλης Καπερνάρος, το Μάτι παραμένει «ερμητικά κλειστό» σε κάθε απόπειρα «τακτικής ανάκρισης», μετά τις αναβαθμίσεις υπόπτων καθαιρεθέντων του περσινού ολοκαυτώματος σε Γενικούς Γραμματείς και Φαρισαίους!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail