Ο βιαστής της Κέρκυρας μας..."διαβεβαιώνει" ότι τώρα ο εγκέφαλός του είναι καθαρός. Κι αν ξαναθολώσει αύριο;

josealbafotos / pixabay
«Έχω συναντήσει ένα κορίτσι και μόνο αυτή σκέφτομαι τώρα. Δεν επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα αλλά με αφήνουν να τη δω στους Παξούς. Λυπάμαι για τους βιασμούς θα έκανα τα πάντα να μην είχαν γίνει. Τώρα ο εγκέφαλός μου έχει καθαρίσει» δήλωσε ο αποφυλακισθείς βιαστής έξι γυναικών στην Κέρκυρα.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο βιαστής είχε καταδικαστεί σε 52 έτη φυλάκισης αλλά έμεινε μέσα μόνο τα επτά. Η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι καθώς η "επιστροφή στην κανονικότητα" μέχρι στιγμής δεν αγγίζει ούτε το νόμο Παρασκευόπουλου ούτε προηγούμενες διατάξεις όπου επικίνδυνοι εγκληματίες πάντοτε έμεναν στη φυλακή λιγότερο από όσο είχε ορίσει το δικαστήριο.

Διάβασα μάλιστα προχθές μια σχετική ανάρτηση του βουλευτή πλέον, Γιάννη Λοβέρδου. Του σχολίασα ότι ως εθνοπατέρας πλεόν, ο δρόμος είναι ελεύθερος να λάβει πρωτοβουλίες.

Ο βιαστής βέβαια έχει συναντήσει ένα κορίτσι και μόνο αυτό σκέπτεται...τώρα. Αύριο όμως μπορεί να σκεφτεί κανένα άλλο; Αν του μπανίσει κάμια άλλη ανυποψίαστη γυναίκα; Τώρα ο εγκέφαλός του έχει καθαρίσει. Κι αν αύριο ξαναθολώσει;

Κάθε λογής επικίνδυνο στοιχείο βρίσκεται εκτός φυλακής, πότε χάρη στα 3/5 της ποινής που γίνονται λιγότερα αν εργάζεται στις φυλακές οπότε η κάθε μέρα μετρά παραπάνω, πότε χάρη στον Παρασκευόπουλου, πότε χάρη στο καθεστώς των αδειών που επινόησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1993-1995 (αν θυμάμαι καλά και κανείς δεν καταργεί για δολοφόνους, βιαστές, κλέφτες και ναρκέμπορους).

Επειδή δεν υπάρχει λογική σε ετούτη την παράνοια, η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω στον εαυτό μου είναι πως συμβαίνει επίτηδες. Μας θέλουν ζούγκλα, ή μάλλον κάτι χειρότερο μιας κι εκεί υπάρχουν ορισμένοι κανόνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail