Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα: τι πραγματικά σημαίνει η πράξη του Κεδίκογλου με το ΠΑΘ του Λιμενικού

Σε μια εποχή όπου και η παραμικρή κίνηση μπορεί να γίνει αντιληπτή, ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Κεδίκογλου είχε την τύχη να μην τον αντιληφθεί (ή παραξενευθεί) κανείς να μπαίνει σε σκάφος του Λιμενικού στην Τήνο και να αποπλέει. Ωστόσο φρόντισε από μόνος του να αποκαλυφθεί. Στη συνέχεια και μετά τον ντόρο που προκάλεσε, αντικατέστησε την ανάρτησή του με μια άλλη κάνοντας όμως έτσι τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Του Στρατή Μαζίδη

Αρκετά 24ωρα αργότερα κανείς από το κόμμα της ΝΔ, δεν του έχει τραβήξει το αυτί. Σε μια άλλη χώρα πιθανότατα θα είχε παραιτηθεί κι από βουλευτής. Όχι όμως στην Ελλάδα. Διότι η πράξη του Κεδίκογλου έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αναδεικνύει το πως αισθάνονται σήμερα οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κάποτε ο κόσμος έτρωγε τα λεφτά του στην πολιτική. Σήμερα πλέον φτιάχνεται από αυτήν. Παχυλές αμοιβές, συνεργάτες, προνόμια, επιδόματα κτλ. Οι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού αισθάνονται παντοδύναμοι. Έτσι ένιωσε και ο κ. Κεδίκογλου, σε τέτοιο δε βαθμό ώστε να το θεωρήσει θετικό διαφημίζοντάς το από μόνος.

Γιατί λοιπόν ο βουλευτής της ΝΔ δε μίσθωσε ένα ελικόπτερο ή κάποιο θαλάσσιο ταξί για να προλάβει την πτήση του και να τρέξει, αξύριστος κι αυτός όπως οι υπόλοιποι στα καμμένα δείχνοντας ξενύχτης; Διότι μπορεί! Επειδή αισθάνεται παντοδύναμος. Έτσι αισθάνονταν και οι συνάδερφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε κρατήθηκαν με νύχια και με δόντια όσο πιο πολύ μπορούσαν στην κυβέρνηση. Και το Λιμενικό έσπευσε να τον μεταφέρει ακριβώς για αυτό με το ΠΑΘ 090 (όχι δηλαδή το ελαφρύτερο και οικονομικότερο σκάφος) σε σχέση με άλλα. Είναι εκείνο το σκάφος που παραλίγο να βουλιάξουν οι Τούρκοι στα Ιμια αν ο κυβερνήτης δεν άνοιγε ταχύτητα να αποφύγει τη σύγκρουση.

Για τον κ. Κεδίκογλου το να πάει με σκάφος του Λιμενικού προσωπικό του ταξίδι, ήταν το φυσιολογικό. Και επειδή ακριβώς πολλοί βουλευτές μας έχουν παρόμοιες φυσιολογικές απόψεις, ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια το θέατρο του παραλόγου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail