Ακυρώστε τη Συμφωνία, επιτέλους…Ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνει το δρόμο: Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται

Στις 11 Αυγούστου 1992 το Σκοπιανό Κοινοβούλιο καθιέρωνε ως σημαία της πΓΔΜ το χρυσό αστέρι με τις δεκαέξι ακτίνες σε κόκκινο φόντο! Ήταν άλλη μια κλοπή ελληνικού συμβόλου, του ήλιου της Βεργίνας.

Παναγιώτης Αποστόλου

Αυτή την αυθαιρεσία δεν μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν! Αποτέλεσμα της πίεσης της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο εφαρμογής της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Όμως ήδη έχει δημιουργήσει στη γείτονα χώρα αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Όπως ο Τζέισον Μίκο, πρώην επίτιμος πρόξενος της πΓΔΜ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εφαρμογή του άρθρου 8 της Συμφωνίας των Πρεσπών, όσον αφορά αυτήν την απαγόρευση της χρήσης της σημαίας με τον Ήλιο της Βεργίνας, από τους δημόσιους χώρους της χώρας:

«Η νέα κυβέρνηση που θα αναδειχθεί στη χώρα θα αγνοήσει την απαγόρευση αυτή».
Αλήθεια τι πίστευε η κυβέρνηση της ΝΔ, ότι έτσι θα καθαρίσει με αυτούς τους ανιστόρητους αγύρτες; Με αυτούς τους κακομαθημένους των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ και της Γερμανίας;
Εάν δεν ακυρώσει η κυβέρνηση της ΝΔ αυτήν την κατάπτυστη, ελεεινή, εμετική διμερή Συμφωνία, τα προβλήματα μεταξύ των δυο χωρών συνέχεια θα αυξάνονται!

Ο Μέγας Αλέξανδρος της δείχνει το δρόμο! Ότι δεν λύνεται, κόβεται!

Ας το πάρει χαμπάρι και ας προχωρήσει σε γενναίες λύσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail