Ο συριακός στρατός εξολόθρευσε τους κατάλληλους και η μάχη εξελίχθηκε σε περίπατο


Freepen.gr - Τρεις υψηλόβαθμοι τζιχαντιστές της Jaysh Al-Ahrar σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βαριών συγκρούσεων στο νότιο Ιντλίμπ αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανέφεραν ακτιβιστές την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις σελίδες κοινωνικών μέσων της αντιπολίτευσης, που επικαλείται το almsadarnews, οι υψηλόβαθμοι τζιχαντιστές της  Jaysh Al-Ahrar σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης για το Sukayk στα νότια περίχωρα της επαρχίας το Σάββατο.

Πρόκειται για τους Abu Musa'ab Al-Tunisi (Τυνησιακός υπήκοος), Abu Sateef Al-Binishi, και Abu Qatadah Al-Homsi.

Οι τρομοκράτες επιχείρησαν να ανακτήσουν το Σάββατο το στρατηγικό λόφο του Tal Sukayk, αλλά μετά από αρκετές ώρες μάχης δεν μπόρεσαν να σπάσουν τις γραμμές του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Αυτές οι απώλειες προσωπικού θα έπαιζαν αργότερα έναν σημαντικό ρόλο στην ήττα των τρομοκρατών στη δεύτερη μάχη του Sukayk, καθώς ο Συριακός Αραβικός Στρατός ήταν σε θέση να πάρει την πόλη με σχετικά ευκολία μόλις απέτυχε η επίθεση των πρώτων.

Το Sukayk απελευθερώθηκε για πρώτη φορά από τις τζιχαντιστικές δυνάμεις το 2015 και αργότερα έγινε το σκηνικό πολλών μάχων ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail