Απελπισμένοι οι μισθοφόροι της Τουρκίας: Αποκεφαλίζουν πλέον ακόμη και...νεκρούς

Freepen.gr - Οι τρομοκράτες στο νότιο Idlib υπέστησαν πολλές ήττες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από το Συριακό Στρατό. Όλη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει στις τάξεις τους μια χαοτική ατμόσφαιρα καθώς έχουν απωλέσει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειάς τους στη Hama και σε αρκετές περιοχές στο εσωτερικό της επαρχίας του Idlib.

Με λίγα πράγματα για να δείξουν στο πεδίο της μάχης, οι ισλαμιστές, ιδίως η Hay'at Tahrir Al-Sham και η Rouse the Believers, κατέφυγαν στις παλιές τους τακτικές αποκεφαλισμού Σύριων στρατιωτών που είναι είτε ζωντανοί είτε ακόμη και νεκροί, όπως σημειώνει το almasdarnews.

Την περασμένη εβδομάδα, οι εξτρεμιστές κατέγραψαν πολλαπλά βίντεο αποκεφαλισμών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έλαβαν χώρα κοντά στην πόλη Sukayk στο νότιο Idlib.

Μόνο τις τελευταίες μέρες, έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον πέντε βίντεο στη νότια επαρχία του Idlib. Όσο πλησιάζει η ήττα των τρομοκρατών, τόσο περισσότερο θα οργίζονται μετερχόμενοι αποτρόπαιων μεθόδων και φρικτών πρακτικών που εφαρμόζουν εξαρχής του πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail