Μαιευτήρας σε απόγνωση: Έχει να πληρωθεί μισθό και εφημερίες από τον Ιανουάριο

Στα Δημόσια Νοσοκομεία υπηρετούν Επικουρικοί γιατροί οι οποίοι προσλήφθηκαν με προκήρυξη που αφορούσε την πρόσληψη 1100 Επικουρικών Ιατρών με παράταση (εργαζόταν έως 31.12.2018).
Πληρώνονται όλων οι μισθοί και οι εφημερίες χωρίς προβλήματα, παρότι υπερέβησαν τους 24 μήνες απασχόλησης, επειδή μεσολάβησε διαγνωστική διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος.

Υπάρχει όμως ένας γιατρός στους 1100 που δεν πληρώνεται ο μισθός του και οι εφημερίες του για επτά μήνες, οπως σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική ανακοίνωση.

Είναι γιατρός Μαιευτήρας- Γυναικολόγος του Νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής ο οποίος εφημερεύει κανονικά και στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Πεισματικά η Διοίκηση αρνείται να του εξοφλήσει τα δεδουλευμένα παρότι υπάρχει "εντέλλεσθε" από τους προηγούμενους Υπουργούς Υγείας, επικαλούμενη αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Πως οι υπόλοιποι γιατροί της ίδιας κατηγορίας στα άλλα Νοσοκομεία πληρώνονται;
Ο γιατρός είναι σε απόγνωση αφού δουλεύει νόμιμα χωρίς όμως να πληρώνεται τους μισθούς με την Ομοσπονδία να καλεί τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail