Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Ιστορίες καθημερινές τρέλας




Σκέφτηκα να γράψω μερικές από τις περιπτώσεις που έχω ζήσει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι οποίες είμαι σίγουρος ότι κανένας "αρμόδιος" δεν έχει εντοπίσει και σε οδηγούν αναγκαστικά να μπεις χωρίς εισιτήριο σε κάποιο μέσο μεταφοράς.


Επιστρέφω λοιπόν από ταξίδι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν έχω πάρει το αυτοκίνητο μου και αποφασίζω να πάρω το λεωφορείο Χ-93 Αεροδρόμιο-Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού.

Πληρώνω το εισιτήριο των 6 ευρώ. Καθώς κάθομαι και πριν αναχωρήσει το λεωφορείο περνάει ο ελεγκτής και με ένα φορητό μηχάνημα επιβεβαιώνει ότι αυτό που κρατάω είναι ένα εισιτήριο των 6 ευρώ.

Το λεωφορείο ξεκινά είναι ένα όχημα πετρελαιοκίνητο με διαλυμένο διαφορικό και μια "μελωδική" μηχανή έτσι για να ακούνε οι τουρίστες ποιοι είμαστε και φτάνω Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί κατεβαίνω για να πάρω το τοπικό λεωφορείο μέχρι το σπίτι μου. Μπαίνοντας στο τοπικό λεωφορείο ανακαλύπτω βάζοντας το "χρυσό" εισιτήριο των 6 ευρώ ότι το μηχάνημα δεν δέχεται το εισιτήριο για μετεπιβίβαση και θα πρέπει να έχω ένα άλλο των 1,40 ευρώ.

Ποια ιδιοφυΐα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σκέφτηκε κάτι τέτοιο.
Έτσι αναγκαστικά μπαίνεις στο κατηγορία των Ελλήνων που είπε ο κύριος Υπουργός (και τα πήρε πίσω).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ιστορίες αφιερωμένες στον νέο Υπουργό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail