Ούτε που κατάλαβαν τι τους βρήκε: Νυχτερινή επιχείρηση του συριακού στρατού πίσω από τις γραμμές του εχθρού

Freepen.gr - Μια ειδική νυχτερινή επιδρομή από τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού στη νότια ύπαιθρο του Idlib είχε ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση μιας ομάδας ισλαμιστών μεγέθους διμοιρίας, που φαίνεται να μην είχε ιδέα τι τους έπληξε.

Η ομάδα του Συριακού Στρατού διείσδυσε ένα τμήμα μπροστά μεταξύ Abdeen και Qusaybiya κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή, άνοιξε πυρ κατά των τρομοκρατών με τη βοήθεια του εξοπλισμού νυχτερινής όρασης και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στην κυβέρνηση θέσεις.

Όπως γράφει το muraselon.com (και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα φιλοτζιχαντιστικά μέσα ενημέρωσης) η έφοδος χθες το βράδυ οδήγησε στο θάνατο 18 αντάρτων της Ahrar al-Sham που βρίσκονταν σε μια θέση μπροστά απέναντι από τις γραμμές του Συριακού Στρατού.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο ποια ήταν η μονάδα του Συριακού Στρατού που συμμετείχε στην επιχείρηση. Η ιστορία δείχνει ότι είτε πρόκειται για τις Δυνάμεις του Τίγρη (πλέον 25η Αντιτρομοκρατική Διεύθυνση) είτε για τη Συριακή Ρεπουμπλικανική Φρουρά που συνηθίζουν να διεξάγουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail