«Ο καπνός θα σηκωθεί στο Τελ Αβίβ, αν το Ισραήλ έρθει στο Στενό του Ορμούζ»

Freepen.gr - Ο ανώτερος σύμβουλος του ιρανικού κοινοβουλίου, ο πρόεδρος Hossein Amir Abdollahian, προειδοποίησε το Ισραήλ να μην συμμετάσχει στο σχεδιαζόμενο αμερικανικό ναυτικό συνασπισμό με ανάρτησή του στο Twitter, προειδοποιώντας ότι θα υποστεί τις συνέπειες σε διαφορετική περίπτωση:

"Αν το Ισραήλ εισέλθει στο Στενό του Ορμούζ, θα κατακλυστεί στην οργή της περιοχής και ο καπνός του θα ανέβει από το Τελ Αβίβ"

Ο Amir Abdollahian συνέστησε επίσης στις ΗΠΑ και στους συμμάχους τους να εγκαταλείψουν την ιδέα της στρατιωτικής τους αποστολής στον Περσικό Κόλπο, υποστηρίζοντας ότι δεν θα φέρει ειρήνη και ασφάλεια στην περιοχή όπως ισχυρίζονται.

"Το Ιράν διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ασφάλεια των στενών του Hormuz. Κάθε στρατιωτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι μια επανάληψη της κατοχής του Ιράκ και του Αφγανιστάν και της κλιμάκωσης της ανασφάλειας στην περιοχή", έγραψε ο Abdollahian.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail