Αεροσκάφος του τουρκικού πολεμικού ναυτικού έκοβε βόλτες στο κέντρο του Αιγαίου ανενόχλητο;

Freepen.gr - "Αεροσκάφος του τουρκικού πολεμικού ναυτικο στη μέση του Αιγαίου;" είναι ο τίτλος άρθρου στο itamilradar.com. Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι "τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθήσαμε αρκετές πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών τόσο στις ακτές της Κύπρου όσο και στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο".

Και συνεχίζει: Σήμερα [χθες], όμως, ακολουθήσαμε μια διαφορετική πτήση από το συνηθισμένο. Ένα μη αναγνωρισμένο αεροσκάφος, με το διακριτικό σήμα TURNA65, πέταξε πάνω από το νότιο Αιγαίο προς νότο, γύρισε το νησί της Ρόδου πριν εξαφανιστεί από το ραντάρ (Flightradar24).



Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση, μέσω Twitter, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν αεροσκάφος του τουρκικού ναυτικού (TURkish NAVY). Πιθανότατα ένα αεροσκάφος MELTEM II CASA CN-235 για θαλάσσια περιπολία.


Και καταλήγει: Δεν γνωρίζουμε αν το αεροσκάφος αναχαιρίστηκε από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ή απλά παρακολουθήθηκε, αφού εισήλθε στον ελληνικό εναέριο χώρο, πιθανώς χωρίς άδεια.

Ούτε εμείς γνωρίζουμε!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail