Φρεγάτες της Αιγύπτου και της Γαλλίας πραγματοποίησαν άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο


Freepen.gr - Η γαλλική φρεγάτα αεράμυνας περιοχής κλάσης Cassard, Jean Bart και η αιγυπτιακή φρεγάτα Damietta διενήργησαν ασκήσεις στην περιοχή δραστηριοτήτων του Βόρειου Μεσογειακού Στόλου του Αιγυπτιακού Ναυτικού.

Η κατάρτιση περιελάμβανε σχεδιασμό και προετοιμασία για την εφαρμογή αποστολών μάχης στη θάλασσα από τις ομάδες διοίκησης και από τις δύο πλευρές, πέραν της εφαρμογής μιας σειράς δραστηριοτήτων μάχης. Αυτές περιλάμβαναν τη χρήση αεροσκαφών για την υποστήριξη των πολεμικών δραστηριοτήτων των ναυτικών σχηματισμών σε διάφορα καθήκοντα, επιπλέον της υποστήριξης των διαδικασιών ασφάλειας στη θάλασσα. Διεξήχθησαν επίσης ασκήσεις VBSS με ελικόπτερα.

"Η κατάρτιση εντάσσεται στο πλαίσιο της υποστήριξης των πυλώνων της κοινής συνεργασίας μεταξύ των αιγυπτιακών και γαλλικών ενόπλων δυνάμεων με τρόπο που συμβάλλει στη βελτίωση των δεξιοτήτων, την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης, την επιβεβαίωση των καθηκόντων και της μεθόδου εκτέλεσης διαφορετικών καθηκόντων, τον προσδιορισμό των πιο πρόσφατων συστημάτων και μεθόδων καταπολέμησης και υποστήριξης της ασφάλειας στη θάλασσα και της σταθερότητας στην περιοχή", δήλωσε ο αιγυπτιακός στρατός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail