Κίνδυνος θάνατος τα κορίτσια του Κουρδιστάν: Νέα επίθεση σε θέση Τούρκων στρατιωτών

Freepen.gr - Οι αντάρτες του HPG (Δυνάμεις Άμυνας των Λαών) και του YJA-Star (Ελεύθερα Γυναικεία στρατεύματα) έπληξαν τις τουρκικές δυνάμεις στο Χακκάρι και στο Σιρνάκ. Το Γραφείο Τύπου της HPG δημοσίευσε μια δήλωση που αναγγέλλει τις λεπτομέρειες των ενεργειών.

Σύμφωνα με τη δήλωση, τα κορίτσια της YJA Star άνοιξαν πυρ κατά Τούρκων στρατιωτών που βρίσκονταν  στο Hill Siser στην περιοχή Çarçella στην περιοχή Gever (Yüksekova) του Hakkari στις 8 Αυγούστου. Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα της επίθεσης.

Επίσης στις 8:00 στις 9 Αυγούστου, αντάρτες έπληξαν το φυλάκιο Yekmale στην περιοχή Qileban (Uludere) του Σιρνάκ. Ενώ οι θέσεις και τα καταφύγια των τουρκικών δυνάμεων δέχθηκαν σφοδρά πυρά, ο αριθμός των στρατιωτών που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail