Το ζήτημα της χώρας δεν είναι ούτε νομισματικό, ούτε ταξικό αλλά ότι πρέπει να επιβιώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ

danimeili / pixabay
Το ζήτημα της χώρας δεν είναι ούτε νομισματικό, ούτε ταξικό. Είναι ότι πρέπει να επιβιώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν επιβιώνουν με 100% προκαταβολή φόρου από το πρώτο ευρώ και 29% φορολόγηση.

Ραχήλ Μακρή

Οι Ελληνες δε βρίσκουν δουλειά με ευχολόγια. Οι Ελληνες αγρότες δεν επιβιώνουν με το ντίζελ από τα 65 στα 330 ευρώ.

Το πρόβλημα λύνεται με την ορθή και εμπεριστατωμένη ανάλυση του τι χρωστάμε και το τι πρέπει να πληρώσουμε. Η επιτροπή αλήθειας έδειξε οτι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι παράνομο και ως έκ τούτου δεν υφίσταται πραγματική οφειλή.

Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να γινει κούρεμα είναι ψευδές γιατί αφενός δεν αναφέρεται στις συνθήκες όπως έχουν αναθεωρηθεί και ισχύουν, αφετέρου γιατί κρατίδιο της Γερμανίας διέγραψε το χρέος κρατιδίου της Αυστρίας.

Πραγματικό θέμα δεν είναι ποιο νόμισμα θα έχουμε καθώς δεν είπαμε πως το ευρώ είναι αυτοσκοπός εννοώντας ότι δεν μπορούμε να κρύβουμε ένα παράνομο και ανήθικο χρέος πίσω από το προπέτασμα του καπνού που δημιουργεί το νόμισμα.

Μην ξεχνάμε οτι προχθές στην γερμανική Βουλή βουλευτές κατέκριναν τη συμφωνία ως ανήθικη γιατί η Γερμανία δεν έβαλε ούτε ευρώ στη διάσωση της Ελλάδος αλλά εχει επωφεληθεί. Τέλος μην ξεχνάμε επίσης πως με απόφαση του ο ΟΗΕ Δικαίωσε την Αργεντινή για την μονομερή διαγραφή του χρέους. Η πρόεδρος της Αργεντινής απέδειξε οτι οι λύσεις είναι πολιτικές και οχι τεχνοκρατικές. Απέδειξε οτι όταν κυβερνούν οι έντιμοι και οι αξιοι, οι λαοί προοδεύουν και ευημερούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail