Η Τουρκία εξισλαμίζει Ελλάδα και Ευρώπη και εμείς κοιτάμε…

400 μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα σε δύο μέρες - Συνεχίζουν οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Τις τελευταίες δύο μέρες αναφέρεται πως από την Τουρκία πέρασαν στα ελληνικά νησιά 400 μετανάστες.


Το ελληνικό λιμενικό ανακοίνωσε πως κατά τις τελευταίες δύο μέρες, 400 περίπου άτομα πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Αναφέρεται πς στα ήδη υπάρχοντα κέντρα υποδοχής και καταγραφής που υπάρχουν στα νησιά Κως, Λέρος, Σάμος, Χίος και Μυτιλήνη υπάρχουν 21 χιλιάδες άτομα που περιμένουν.

Όταν τον Μάρτιο του 2016 τέθηκε σε εφαρμογή η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και Τουρκία για τους μετανάστες, στα στρατόπεδα μεταναστών στα ελληνικά νησιά βρισκόταν τότε 5.800 άτομα.

Η συγκεκριμένη συμφωνία πρόβλεπε πως οι μετανάστες που θα περνούσαν στα ελληνικά νησιά και δεν θα τους αναγνωριζόταν το στάτους του ¨πρόσφυγα¨, θα επέστρεφαν στην Τουρκία.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201908161039930066-turkiyeden-yunanistana-iki-gunde-400-siginmaci/
16/8/2019
Σχ. : 400 άτομα χωρίς να προσμετρούνται αυτοί που μπαίνουν από την Θράκη… Αν δεν υπάρξει ενεργός φύλαξη και αποτροπή (με κάθε μέσο) στα σύνορα μας, τότε αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε όμηροι στις βουλές της Τουρκίας που βγάζει λεφτά από αυτή την ιστορία και φυσικά και ελέγχει πόσοι και από πού περνάνε….
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.