Ο πάλαι ποτέ "το ευρώ δεν είναι ταμπού" τα βάζει με τον Τζόνσον που σέβεται τη λαϊκή ετυμηγορία

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε ως...αριστερός. Όπως τον βλέπεις. Το ευρώ δεν είναι ταμπού και άλλα τέτοια όμορφα τα οποία διαλαλούσε με ασφάλεια ως αρχηγός της αντιπολίτευσης την περίοδο Σαμαρά. Ο "ας μας διώξουν από το Σένγκεν" έγινε στη συνέχεια πρωθυπουργός και άρχισε να αρέσκεται στην εικόνα της καρέκλας του.

Του Στρατή Μαζίδη

Έφτασε στο σημείο να κάνει δημοψήφισμα με στόχο να το χάσει για να εφαρμόσει μνημόνια αλλά ο ελληνικός λαός που μπούχτισε, αποφάσισε να στείλει στον αγύριστο την ΕΕ, είπε ένα ξεκάθαρο ξεγυρισμένο ΟΧΙ και τον άφησε ξερό. Μόλις όμως συνήλθε, ξέρανε εμάς.

Και τώρα δύο χρόνια μετά το βρετανικό δημοψήφισμα και τα μπρος πίσω μιας ομάδας πολιτικών που ωθούν το Brexit όλο και πιο πίσω με παρατάσεις και απώτερο σκοπό να το ακυρώσουν, βρέθηκε ένας άνθρωπος, εις εκ των δύο πρωταγωνιστών υπέρ του ΟΧΙ, ανέλαβε πρωθυπουργός και πράττει το αυτονόητο.

Ποιο είναι αυτό; Να εφαρμόσει αυτό που ξεκάθαρα αποφάσισαν οι Βρετανοί. Την έξοδο από την Ε.Ε.

Και έρχεται ο πολιτικός ογκόλιθος Τσίπρας, ο "ούτε μια στο εκατομμύριο να πει όχι η Μέρκελ κ. Χατζηνικολάου και θα είναι μέρα μεσημέρι" να ασκήσει κριτική:

Το κλείσιμο του Βρετανικού Κοινοβουλίου από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σηματοδοτεί μία θλιβερή μέρα για την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Εργατικούς και σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτάσσονται σε αντιδημοκρατικές πρακτικές και σε ένα άτακτο Brexit, που θα είναι επιζήμιο για όλους.

Αφήστε κύριε το Βρετανό πρωθυπουργό να πράξει το καθήκον του κι ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα δικά σας πεπραγμένα. Διότι για άλλα ψηφιστήκατε και διαφορετικά πράξατε. Δείτε το χάλι το οποίο παραλάβατε και το τρις χειρότερο που παραδώσατε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail