Οι Ρώσοι μπήκαν στη μέση στο Μορέκ και φυλάνε τους Τούρκους από τους Τίγρεις του Συριακού Στρατού

Freepen.gr - Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία ανέπτυξε δυνάμεις της στην περιοχή που βρίσκεται το τουρκικό παρατηρητήριο στη βόρεια ύπαιθρο της Χάμα για να αποτρέψει τυχόν εντάσεις μεταξύ των τουρκικών και συριακών ενόπλων δυνάμεων.

Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία φωτογραφήθηκε από τοπικούς δημοσιογράφους την Κυριακή καθώς καθόριζε τις θέσεις της γύρω από το τουρκικό παρατηρητήριο.

Παρά την απαίτηση της συριακής κυβέρνησης να αποσυρθεί ο τουρκικός στρατός από αυτήν την θέση  και από όλες τις άλλες, η ρωσική πλευρά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει αρκετά απέναντι στην Αγκυρα προς αυτήν την κατεύθυνση.


Το τουρκικό καθεστώς αρνήθηκε ήδη να αποσυρθεί από το σημείο αν και η τουρκική παρουσία στο Μορέκ δεν αποτελεί άμεση απειλή για τις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είναι εντελώς περιτριγυρισμένη στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail