Η νέα αηδιαστική πρόκληση κλείνει τις δημόσιες πισίνες της Βαλένθια: Κάντε τη...χονδρή ανάγκη σας χωρίς να σας πιάσουν!

Freepen.gr - Αρκετές δημόσιες πισίνες στην περιοχή της Βαλένθια, συμπεριλαμβανομένου ενός υδάτινου πάρκου, χρειάστηκε να κλείσουν για προσεκτικό καθαρισμό αφού εντοπίστηκαν περιττώματα στο νερό.

Η τοπική εφημερίδα El Periódico Mediterráneo ανέφερε ότι το πρόσφατο κλείσιμο των πισίνων οφειλόταν σε μια τρέλα μεταξύ των νέων γνωστή ως "Hacer Caca" ήτοι να αφοδεύσουν μέσα στο νερό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Οι δημόσιες πισίνες στις περιοχές Catarroja, Massanassa και Tavernes Blanques στην περιοχή της Βαλένθια έκλεισαν τις τελευταίες εβδομάδες και την περασμένη εβδομάδα ήταν η σειρά του υδάτινου πάρκου στο Segóbriga αφού ένας ναυαγοσώστης αλίευσε δύο επιπλέοντα περιττώματα μέσα σε μία ώρα.

"Τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί σε 19 χρόνια", δήλωσε ένας εκπρόσωπος από το πάρκο Segóbriga. "Είναι αηδιαστικό".

Στο...παιχνίδι συμμετέχουν άτομα ηλικίας 12-16 ετών. Αυτή η πρόκληση όμως είναι πιο επικίνδυνη από ό, τι φαίνεται. Το στάσιμο νερό είναι το επίκεντρο των βακτηρίων, οπότε το χλώριο χύνεται στην πισίνα, και αν ο αριθμός των βακτηρίων αυξάνεται από τα κόπρανα και η όλη κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και θανατηφόρα σημειώνει το δημοσίευμα. 

Τέλος οι εργασίες απολύμανσης συνίστανται στην τοποθέτηση χημικών ουσιών στο νερό και στην αύξηση του επιπέδου του χλωρίου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail