"Επενδυτές" άδειασαν κοσμηματοπωλείο στην Πάτρα και τους τσακώσαν τσάτρα πάτρα!

Συνελήφθησαν, άμεσα σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 35 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες σήμερα, το πρωί, στην Πάτρα, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και με την άσκηση σωματικής βίας ακινητοποίησαν, φίμωσαν και έδεσαν τον ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από τις προθήκες του καταστήματος διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας (20.000) ευρώ περίπου.

Τη στιγμή που διέφευγαν οι δράστες, έγιναν αντιληπτοί από Υπαρχιφύλακα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, που διέρχονταν από τον τόπο του περιστατικού και μετά από πεζή καταδίωξη, ο αστυνομικός συνέλαβε τον έναν δράστη.

Στη συνέχεια στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε κοινόχρηστο χώρο και διαμέρισμα που διέμενε ο 41χρονος στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα κοσμήματα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail