Πείτε ΑΝΤΙΟ στη Λέσβο: Ανενόχλητη απόβαση εκατοντάδων μεταναστών, φανταστείτε να ήταν Τούρκοι κομάντος

Freepen.gr - Ανενόχλητη απόβαση εκατοντάδων μεταναστών που περνούν λαθραία στην Ελλάδα στη Σκάλα Συκαμιάς της Λέσβου η οποία γεννά πλέον σημαντικούς προβληματισμούς. Με καλό καιρό και καθαρή ορατότητα 13 φουσκωτά, τα γνωστά μίας χρήσεως τουρκικής κατασκευής, καταφθάνουν ανεμπόδιστα στις ελληνικές ακτές.

Καμία Frontex, καμιά ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ, κανένα ελληνικό Λιμενικό Σώμα [είναι μόνο για να μεταφέρει τον Κεδίκογλου από την Τήνο στη Μύκονο;]. Για την τουρκική ακτοφυλακή θα ήταν αστείο να μιλήσουμε.

Και μη μας πει κανείς για πρόσφυγες. Η Συρία έχει προ πολλού σταθεροποιήσει το μεγαλύτερο και ελεύθερο τμήμα της χώρας, εξέρχεται νικήτρια του πολέμου και έχουν αρχίσει μαζικά να επιστρέφουν από γειτονικές χώρες οι πραγματικοί πρόσφυγες.

Φανταστείτε τώρα να αποφασίσει η Αϊσέ να πάει διακοπές στη Λέσβο και τα φουσκωτά να ήταν γεμάτα Τούρκους κομάντος. Υπάρχει τελικά ελληνική κυβέρνηση ικανή να φυλάξει σωστά τα ελληνικά σύνορα και να φροντίσει για τον ασφαλή επαναπατρισμό των ανθρώπων που έρχονται παράνομα στη χώρα;





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail