Αποθεώνοντας μια βλακώδη ατάκα ενός αστείου ηθοποιού που ψέγει ένα συνεπή πολιτικό

«Δε θα παίξεις γ@να παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μου», γράφει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Χιου Γκραντ σε ανάρτησή του στο Twitter απευθυνόμενος στο Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, ενώ αναπαράγεται από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ αλλά και τα εγχώρια ελληνικά.

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν ήξερα ότι ο κ. Γκραντ είχε παιδιά. Οπότε προσέτρεξα στη βοήθεια του wikipedia:

Από το 1987 έως το 2000 είχε δεσμό με το τοπ μόντελ Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Από το 2004 έως το 2007 είχε δεσμό με τη Τζεμίνα Γκόλντσμιθ. Το 2011 απέκτησε μια κόρη από την Τίνγκλαν Χονγκ, ρεσεψιονίστ σε κινέζικο εστιατόριο στο Λονδίνο, με την οποία είχε ένα σύντομο δεσμό. Το Σεπτέμβριο του 2012 απέκτησε ένα γιο από την Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό Άννα Ελίζαμπετ Εμπερστάιν, τον οποίο αναγνώρισε τον Ιανουάριο του 2014. Μετά το ξανασμίξιμό του με την Τινγκλαν Χονγκ, απέκτησε το Δεκέμβριο του 2012 και έναν ακόμη γιο.

Στις 27 Ιουνίου 1995 ο Γκραντ συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς στο Λος Άντζελες μαζί με μια πόρνη ονόματι Ντιβάιν Μπράουν, η οποία του έκανε στοματικό σeξ μέσα στο αυτοκίνητό του. Του επιβλήθηκε ποινή με 2 χρόνια αναστολή, πρόστιμο 1.180 δολαρίων και διατάχθηκε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα για το Έιτζ. 

Διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω αμφιβολία ότι ο κ. Γκραντ είναι ένας υπεύθυνος πατέρας και σταθερός άνθρωπος στην προσωπική του ζωή η οποία αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Ποιος είναι λοιπόν πράγματι ο κ. Τζόνσον που στέκεται συνεπής στα όσα πιστεύει και επιθυμεί να εφαρμόσει αυτό το οποίο αποφάσισε με ξεκάθαρη πλειοψηφία ο βρετανικός λαός σε δημοψήφισμα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail