Σε Δημόσιο Νοσοκομείο ζεσταίνουν το νέρο με...παραδοσιακό τρόπο γιατί δεν υπάρχουν χρήματα

Το Νοσοκομείο Καρπενησίου λόγω έλλειψης χρημάτων έμεινε από ζεστό νερό και όποιος ασθενής χρειάζεται ζεστό νερό το ζεσταίνει το νοσηλευτικό προσωπικό με τον παραδοσιακό τρόπο, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρεται δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό και στις 21/7/2019 τελείωσε το πετρέλαιο κίνησης που παράγει το ζεστό νερό και το Νοσοκομείο δεν μπορεί να προμηθευτεί άλλη ποσότητα έως τέλος του χρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν οι ασθενείς για δέκα ημέρες στα χειρουργεία και στις κλινικές χωρίς ζεστό νερό που είναι άκρως απαραίτητο.

Όποιος ασθενής χρειαζόταν ζεστό νερό του το ζέσταινε με τον παραδοσιακό τρόπο το νοσηλευτικό προσωπικό. Από τις διαμαρτυρίες των ασθενών και του προσωπικού την Τετάρτη 31/7 ευαισθητοποιήθηκε η Διοικητική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και δώρισε 600 λίτρα πετρέλαιο και λύθηκε το πρόβλημα προσωρινά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail