Ήταν μέσα ΚΑΙ για ανθρωποκτονία αλλά έμενε σε σπιτάκι γιατί ήταν...λογοτιμητής, δηλαδή είχε υποσχεθεί να μην το σκάσει!

Σε σημερινές της ανακοινώσεις η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής και προχθές, 15 Αυγούστου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. 

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα. 

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατείτο στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, με το καθεστώς του «λογοτιμήτη» και χθες, 16 Αυγούστου 2019, το βράδυ, κατά την καταμέτρηση, διαπιστώθηκε η απουσία του. 

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα. 

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος κρατείτο στις φυλακές με το καθεστώς του «λογοτιμήτη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία.

Ο «λογοτιμητής» είναι ένα ειδικό καθεστώς κρατουμένων, που διαμένουν σε μη φυλασσόμενα οικήματα στην περιοχή των φυλακών και δίνουν απλά το παρών σε προσκλητήριο κρατουμένων που γίνεται κάθε απόγευμα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail