Τι έμεινε; Να δούμε ξανά ΥΠΕΧΩΔΕ τη Βασούλα, να βρεθώ πάλι στο Λύκειο και ο...Βαζέχα να παγώσει το Αμστερνταμ!

Ωραία πάει αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα. Όσον αφορά τα πρόσωπα μιας και κάτι προκαταβολές φόρου 100%, περιουσιολόγια, ΕΝΦΙΑ κτλ, παραμένουν. Μητσοτάκη ψήφισαν όσοι τον έβγαλαν για να φύγει ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και πήραν Σημίτη. Και τι Σημίτη!

Του Στρατή Μαζίδη

Της ισχυρής Ελλάδας (με τα πήλινα πόδια). Μητσοτάκη ψήφισες για πρόεδρο για να τα αλλάξει όλα, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη, Μπακογιάννη ξαναπήρες. Μητσοτάκη ψήφισες για πρωθυπουργό για ευέλικτο σχήμα με νέα πρόσωπα, Χρυσοχοΐδη και Μενδώνη έλαβες μαζί με άλλους 48 υπουργούς.

Από το πουθενά επανήλθε και η Γιάννα Αγγελοπούλου, για να ξαναζήσουμε το άχρηστο μεγαλείο της Ολυμπιάδας. Τώρα θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από μια Επανάσταση που ελευθερία δεν έφερε. Επανέκαμψε και η Αντζελα Γκερέκου ως πρόεδρος πλέον του ΕΟΤ.

Κι αναρωτιέμαι τι απέμεινε; Να δούμε και τη Βασούλα ξανά ΥΠΕΧΩΔΕ, οπότε εγώ να βγάλω πάλι την τσάντα μου, να ξαναπάω στο Λύκειο και ο...Βαζέχα να παγώσει το Αμστερνταμ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail